Tummennus
/ Teippilabra

IKKUNOIDEN TUMMENNUS, TYYLIÄ JA SUOJAA
Teippilabra tarjoaa ikkunoiden ja valojen laadukasta ja takuukestävää tummennusta. Huonosti asennettu tummennuskalvo alkaa helposti repsottamaan ja pilaa kaiken ilon tummennuksista, mutta meidän kanssa siitä ei tarvitse huolehtia. Ikkunatummennus auttaa sinua suojautumaan auringon UV-säteilyltä, pitää auton viileämpänä ja päivittää samalla ulkonäköä.

Käytämme vain laadukkaita tummennuskalvoja kattavalla 10 vuoden takuulla. Valikoimastamme löytyy useampi sävy sekä tummuusaste, jotta asiakkaillamme olisi valinnanvaraa.

Tummuus vaihtoehdot: 70%, 50%, 35%, 25%, 15% ja 5%.
Suosituin vaihtoehto takalaseihin on ollut 15%. Se onkin sävyltään hyvin usein lähimpänä useiden autotehtaiden tummennuksia.
Prosenttimäärä kertoo siitä, kuinka paljon valoa pääsee kalvon läpi. Etukäteen ei tarvitse tummuusasteita päättää vaan paikan päällä varatun ajan koittaessa käymme yhdessä läpi eri tuummusateet ja valitsemme juuri asiakkaalle mieleisen valikoimasta.

Ikkunatummennuksia voidaan tehdä myös muihinkin kohteisiin kuin autoihin. Katso lisää Ikkunakalvot-sivulta.
VALOIHIN KIVENISKUSUOJAA JA TUMMUUTTA
Valojen tummennus muuttaa umpioiden sävyn tummemmaksi, mutta samalla suojaa niitä esimerkiksi kiveniskuilta. Valoja on myös mahdollista suojata huomaamattomalla kirkkaalla suojakalvolla, jos tummennus ei ole omaan makuun. Valojen suojaus on hyvin olennaista uusissa autoissa, koska pienetkin vauriot usein johtavat umpioiden vaihtoon ja suuriin kuluihin. Juuri tästä syystä etuvalojen suojaukset kuuluvatkin meidän kaikkiin PPF-suojakalvotus paketteihin.

Valoissa tummuus vaihtoehdot ovat: 30%, 50% ja 70%. Suosituin sävy asiakkaiden keskuudessa on ollut keskitumma 50%. Se luo tummuutta valolle, mutta ei kuitenkaan liikaa kadota sen valotehoa.

PYYDÄ TARJOUS

Ennen lopullista ajan sopimista, tarkastathan vielä läpi meidän peruutusehdot FAQ-sivun alaosasta. Tarjouspyyntö ei sido teitä mihinkään.