Suojateippaus
/ Teippilabra

Suojateippaus ehkäisee autoasi kiveniskuilta ja maalipinnan vaurioilta. Puskuri, kynnyskotelot, kaaret sekä alahelmat ovat erityisen alttiit naarmuille sekä kiveniskuille, siksi vaativat monissa autoissa suojaamista. Teippilabra huolehtii autosi kattavasta suojaamisesta ja esteettisestä ulkonäöstä, siksi tarjoamme auton laadukkaan suojateippauksen, joka pitää autosi maalipinnat uudenveroisina.
Lopputuloksesta tulee erittäin siisti, saumaton ja kestävä, sillä käytämme vain laadukkaimpia ja luotettavimpia materiaaleja.

Sävyvaihtoehtoina suojateipeissä on kirkas, matta ja myös värillisiä vaihtoehtoja löytyy. Oli auton mikä tahansa osa kyseessä tai jos haluat täydellisen suojan koko ajoneuvollesi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Keksimme parhaan ratkaisun juuri sinulle.
Suojauspaketit
Standard
Standard-paketti tarjoaa suojauksen autosi keulaan, joka vastaanottaa suuren määrän iskuja edellä ajavien autojen heittämistä kivistä ja nastoista. Etuvalot kuuluvat myös suojaukseen, koska niiden vaurioituminen johtaa usein suoraan vaihtoon ja suuriin kuluihin.

Paketti sisältää:

Etupuskurin, konepellin, etulokasuojat ja etuvalot.


Alk. 1790€ (sis. ALV)
Standard+
Standard+ -paketti antaa suojauksen autosi keulaan, sivupeileihin ja kylkien helmoihin. Auton helmat ottavat iskuja vastaan paljolti omien eturenkaitten lennättämistä kivistä. Helmat ovatkin auton yksi yleisimmistä osista joissa ruoste alkaa ilmestyä maalipinnan vaurioiden seurauksena.

Paketti sisältää:

Etupuskurin, konepellin, etulokasuojat, etuvalot, sivupeilit ja sivuhelmat.


Alk. 2390€ (sis. ALV)
Complete
Tämä paketti tarjoaa erinomaisen suojauksen autosi ulkoisille maalipinnoille, tulivat sitten iskut mistä tahansa suunnasta. Kiveniskujen lisäksi paljon osumia autoon saattaa koitua esimerkiksi parkkipaikoilla. Auton paneelit ovat kauttaaltaan suojattu ja pysyvät uudenveroisessa kunnossa. Voit huolettomasti ajaa ja nauttia maisemista.

Paketti sisältää:

Auton ulkoiset maalipinnat (paneelit). Ei sisällä yksityiskohtia.


Alk. 4790€ (sis. ALV)
Ultimate
Ultimate-paketti on autoilijalle, joka haluaa autoon täydellisen suojan pienetkin yksityiskohdat mukaan lukien.

Paketti sisältää:

Auton kaikki mahdolliset ulkoiset pinnat ja osat paneeleista pieniin yksityiskohtiin, mitkä on mahdollista suojateipata.
Alk. 6390€ (sis. ALV)

PYYDÄ TARJOUS