Suojateippaus
/ Teippilabra

Suojateippaus on pinnoille asennettava kalvo joka ehkäisee autoasi kiveniskuilta ja maalipinnan vaurioilta. Puskuri, kynnyskotelot, kaaret sekä alahelmat ovat erityisen alttiit naarmuille, sekä kiveniskuille ja vaativat monissa autoissa suojaamista. Teippilabra huolehtii autosi kattavasta suojaamisesta ja esteettisestä ulkonäöstä, siksi tarjoamme auton laadukkaan suojateippauksen, joka pitää autosi maalipinnat uudenveroisina.
Lopputuloksesta tulee erittäin siisti, saumaton ja kestävä, sillä käytämme vain laadukkaimpia ja luotettavimpia materiaaleja.

Sävyvaihtoehtoina suojateipeissä on
kirkas, matta ja myös värillisiä vaihtoehtoja löytyy. Oli auton mikä tahansa osa kyseessä tai jos haluat täydellisen suojan koko ajoneuvollesi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Keksimme parhaan ratkaisun juuri sinulle.
Suojauspaketit
Standard
Standard - paketti tarjoaa suojauksen autosi keulaan, joka vastaanottaa suuren määrän iskuja edellä ajavien autojen heittämistä kivistä ja nastoista. Etuvalot kuuluvat myös suojaukseen, koska niiden vaurioituminen johtaa usein suoraan vaihtoon ja suuriin kuluihin.

Paketti sisältää:

Etupuskurin, konepellin, etulokasuojat ja etuvalot. Pakettiin ei kuulu yksityiskohtia, kuten esim. maski ja muut koristepalat.


Alk. 1790€ (sis. ALV)
Standard Plus
Standard Plus - paketti antaa suojauksen autosi keulaan, sivupeileihin ja kylkien helmoihin. Auton helmat ottavat iskuja vastaan paljolti omien eturenkaitten lennättämistä kivistä. Helmat ovatkin auton yksi yleisimmistä osista joissa ruoste alkaa ilmestyä maalipinnan vaurioiden seurauksena.

Paketti sisältää:

Etupuskurin, konepellin, etulokasuojat, etuvalot, sivupeilit ja sivuhelmat. Pakettiin ei kuulu yksityiskohtia, kuten esim. maski ja muut koristepalat.


Alk. 2390€ (sis. ALV)
Complete
Tämä paketti tarjoaa erinomaisen suojauksen autosi ulkoisille maalipinnoille, tulivat sitten iskut mistä tahansa suunnasta. Kiveniskujen lisäksi paljon osumia autoon saattaa koitua esimerkiksi parkkipaikoilla. Auton paneelit ovat kauttaaltaan suojattu ja pysyvät uudenveroisessa kunnossa. Voit huolettomasti ajaa ja nauttia maisemista.

Paketti sisältää:

Auton ulkoiset maalipinnat (paneelit). Ei sisällä yksityiskohtia.Alk. 4790€ (sis. ALV)
Ultimate
Ultimate - paketti on autoilijalle, joka haluaa autoon täydellisen suojan pienetkin yksityiskohdat mukaan lukien.

Paketti sisältää:

Auton kaikki mahdolliset ulkoiset pinnat ja osat paneeleista pieniin yksityiskohtiin, mitkä on mahdollista suojateipata.

Alk. 6390€ (sis. ALV)
Suojauspakettien lisäksi tarjoamme myös osittaista suojausta ja autokohtaista personoitua suojausta. Jokaisella autolla on omat heikot kohtansa, mitkä vastaanottavat iskuja enemmän kuin muut. Paketteihin ei yleensä kuuluu koristepalojen suojausta, mutta myös niistä voidaan erikseen sopia.
Ota meihin yhteyttä niin katsotaan tarpeiden mukaan autollesi sen ansaitsema takuukestävä PPF-suojaus.
MIKSI SUOJATEIPATA AUTO?
 • Maalipinnan suojaus
  Suojateippaus muodostaa kestävän ja läpinäkyvän (halutessa myös värillisen / matta) suojakalvon auton maalipinnan päälle. Tämä kalvo suojaa maalipintaa naarmuilta, kiveniskuilta, öljyiltä, lialta ja muilta ulkoisilta vaurioilta. Näin auton alkuperäinen maalipinta pysyy paremmassa kunnossa ja säilyttää arvonsa pitkällä aikavälillä.
 • Ulkonäön säilyvyys
  Suojateippi auttaa säilyttämään auton ulkonäön ja kiillon pitkään. Se estää UV-säteilyä haalistamasta maalipintaa ja suojaa muita ikääntymisen merkkejä vastaan. Tämä tekee autostasi houkuttelevamman ja parantaa sen jälleenmyyntiarvoa.
 • Pitkäikäinen suojaus
  Laadukas suojateippi kestää useita vuosia, tarjoten pitkäaikaista suojaa auton maalipinnalle. Se on erityisen hyödyllinen alueilla, joilla auton maalipinta altistuu voimakkaammille sääolosuhteille tai tieliikenteen vaaroille.
 • Ruostumisen esto
  Suojateippi estää kosteuden ja hapen pääsyn auton maalipinnan alle, mikä voi vähentää ruosteen muodostumisen riskiä erityisesti alueilla, joilla ilmasto on kostea tai tieolosuhteet voivat olla haastavia.
 • Helppo ylläpito
  Suojateipattu auto on helppo pitää puhtaana ja ylläpitää. Suojakalvoa voi pestä samalla tavalla kuin maalipintaa ja se kestää normaalia kulutusta paremmin. Tämä vähentää tarvetta maalipinnan korjauksille ja auttaa säilyttämään autosi hyvässä kunnossa.

PYYDÄ TARJOUS

Ennen lopullista ajan sopimista, tarkastathan vielä läpi meidän peruutusehdot FAQ-sivun alaosasta. Tarjouspyyntö ei sido teitä mihinkään.