Mainosteippaus
/ Teippilabra

TEE BRÄNDISI NÄKYVÄKSI
Mainosteippaus on erittäin kustannustehokas. Se on osa yritysilmettä, joka vaikuttaa brändin imagoon ja on kontaktihinnaltaan edullinen mainosväline. Sillä voit tuoda yrityksesi brändiä esille niin katukuvassa kuin myös liikenteessä. Mitä useammin asiakkaat huomaavat yrityksen, sitä useammin sen palveluita harkitaan.

Auton mainosteippaus voi olla oikein toteutettuna yrityksen parhaita markkinointikeinoja. Mikäli yrityksesi kaipaa lisää näkyvyyttä ja liikkuvaa mainontaa, niin tässä on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu.

Teippilabra palvelee sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin, jotta asiakkaamme saavat parhaimman mahdollisen palvelun ja voisivat huoletta jättää ajoneuvoja teipattavaksi silloin, kun niille ei ole akuuttia tarvetta.

Uudella ilmeellä - uuteen viikkoon!
AJONEUVOT & KIINTEISTÖT
Mainosteippauksia on mahdollista asentaa käytännössä mihin tahansa, kunhan pinta on optimaalinen teipin pysyvyydelle ja asennukselle. Yleisimmin mainosteippauksilla koristellaan yrityksien autoja tai liiketiloja. Esimerkiksi liiketilojen laseihin erilaiset logot ja muut teippaukset ovat aina toimiva ja huomiota herättävä lisä katukuvaan.

Yrityksien lisäksi myös tietenkin yksityishenkilöiden ajoneuvoihin ja muihin kohteisiin voidaan tehdä kustomoituja teippauksia asiakkaan toiveiden mukaan. Vain taivas on rajana.

Teippauksia/tarroja voidaan tehdä asiakkaan tarjoamien tiedostojen pohjalta, mutta meiltä löytyy myös graafinen suunnittelija luomaan ajatuksista ja ideoista todellisia.

PYYDÄ TARJOUS

Ennen lopullista ajan sopimista, tarkastathan vielä läpi meidän peruutusehdot FAQ-sivun alaosasta. Tarjouspyyntö ei sido teitä mihinkään.