Ikkunakalvot
/ Teippilabra

Kiinteistökalvotukset eli ikkunakalvot antavat aurinko-, näkö- ja turvasuojaa kiinteistölle, oli kyseessä toimitila tai vaikkapa oma koti. Kalvoja on erilaisiin tarkoituksiin. Auringonsuojakalvot esimerkiksi suojaavat henkilökuntaa tai talon asukkaita UV-säteilyltä, sekä auttavat alentamaan ilmastointikustannuksia, sillä kalvotuksessa on lämmöntorjunta ominaisuus. Murtosuojakalvo taas lisää turvallisuutta ja suojaa sirpalevahingoilta esim. murtoyrityksen sattuessa. Kiinteistökalvoja on läpinäkyvästä eri tummuusastesiin ja näin lisää esteettisyyttä, sekä erottuvuutta kohteelle.
Teippilabra asentaa vain laadukkaita aurinko - ja suojakalvoja (mm. Llumar, 3M, SolarScreen) kattavalla 10 vuoden takuulla. Valikoimastamme löytyy useampi sävy sekä tummuusaste, jotta asiakkaillamme olisi valinnanvaraa. Tarjoamme asiakkaille huoletonta palvelua, joten ota yhteyttä niin löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.
Kalvovaihtoehdot
Aurinkosuojakalvo
Auringonsuojakalvoilla suojaudut UV-säteilyltä, sekä saat pidettyä sisätilat viileämpinä ja energiankulutuksen matalampana. Kalvojen toimintaperiaate on torjua auringosta saapuva lämpöenergia ja näin pitää sisätila viileämpänä. Kesäaikoina varsinkin kiinteistön ilmastointi on todella kovilla ja sen käyttökustannukset ovat nousseet lähiaikoina huomattavasti. Aina edes ilmastointilaitteen käyttö ei viilennä sisätiloja tarpeeksi auringonpaahteen vuoksi. Aurinkosuojakalvojen oikea käyttö vähentää ilmastointilaitteen taakkaa torjumalla auringon lämpökuormaa jopa 90 prosenttia.
Torjumalla auringosta johtuvaa häikäisyä auringonsuojakalvot vähentävät myös silmien rasittumista, sekä huonekalujen ja sisustuselementtien haalistumista. Aurinkosuojakalvot voivat olla täysin läpinäkyviä tai halutessa myös tarjota. näkösuojaa sävytyksellä.
Näkösuojakalvo
Näkösuojakalvo tarjoaa yksityisyyttä ja suojaa katseilta. Näkösuojakalvoja on tyyliltään erilaisia, jotta varmasti löytyisi omaan makuun sopiva kalvo. Vaihtoehtoja on esimerkiksi yleistä maitolasikalvoa, tummennettua- ja peilikalvoa. Näkösuoja on myös mahdollinen lisä auringonsuojakalvoihin.
Turva-/murtosuojakalvo
Ikkunoihin asennetuilla turvakalvoilla saat suojattua kiinteistöä. Turvakalvo tekee lasista huomattavasti kestävämmän ja jopa iskunkestävän, antaen suojaa murtovarkailta ja koviltakin iskuilta. Jos ikkuna särkyy, kalvo kuitenkin pitää sirpaleet paikallaan ja näin estää tapaturmia ja vahinkoja aiheutumasta lähettyville ihmisille ja omaisuudelle.Somistuskalvo
Somistuskalvoilla annat designia sisä- tai ulkotilojen laseille, kuitenkaan täysin peittämättä lasin läpi saapuvaa valoa ja avoimuutta. Somistuskalvot toimivat monipuolisesti erilaisiin tarkoituksiin. Brändin esittelemistä varten liiketilan ulkolaseihin tai etuoveen asennettuna ikkunagrafiikat tuovat brändiä esille. Toimistotilojen laseihin kalvot toimivat sisustamiseen ja yksityisyyden lisäämiseen, mutta kuitenkin säilyttävät tilan avoimuuden ja valon tuoman kirkkauden.

PYYDÄ TARJOUS

Ennen lopullista ajan sopimista, tarkastathan vielä läpi meidän peruutusehdot FAQ-sivun alaosasta. Tarjouspyyntö ei sido teitä mihinkään.