Auton teippaus
/ Teippilabra

MUUTA ULKONÄKÖÄ JA EROTU JOUKOSTA
Auton teippaaminen on maalaamista halvempi ja nopeampi tapa saada uusi väri tai kuosi autoon tai muuhun kulkuvälineeseen. Ammattilaisen asentamana teippaus ei vahingoita auton maalipintoja ja tarjoaa uuden ulkomuodon autollesi.

Teippilabralla tarjoamme laadukkaan ja näyttävän teippauksen, oli kyseessä sitten auton yliteippaus, yksityiskohtien teippaus tai omia grafiikoita käyttäen luotu kokonaisuus. Teemme teippauksia
pienistä yksityiskohdista laajoihin kokonaisuuksiin käyttämällä ainoastaan laadukkaita materiaaleja varmistaaksemme asiakkaalle parhaan mahdollisen tuloksen.

Asiakkaan tarpeisiin löytyy aina oikea teippi oli sitten haussa jotain yksinkertaista tai uniikkia ja huomiota herättävää. Valikoimasta löytyy lukuisia vaihtoehtoisia valmissävyjä, jotka ovat nähtävissä paikanpäällä. Yksiväristen teippien lisäksi teippauksessa voidaan käyttää valmiiksi värjättyjä- tai tulosteteippejä, joihin voidaan tulostaa omat grafiikat teippitulostimella.
TAATTU KESTÄVYYS
Käytämme ainoastaan laadukkaimpia teippejä, jotka olemme kokeneet luotettaviksi ja Suomen sääolosuhteita kestäviksi. Näin asiakas saa luotettavan ja kestävän värin autoon, eikä lopputulos ala heikentyä ennenaikaisesti.

Yliteippauksen yhteydessä asiakas saa mukaansa tarkat ylläpito-ohjeet ja takuutodistuksen. Sovimme myös ajan noin 2-3 viikon päähän mahdollisesta tarkastuskäynnistä, missä
varmistamme lopputuloksen kestävyyden. Tarkastuskäynti kuuluu yliteippauksen hintaan.

PYYDÄ TARJOUS

Ennen lopullista ajan sopimista, tarkastathan vielä läpi meidän peruutusehdot FAQ-sivun alaosasta. Tarjouspyyntö ei sido teitä mihinkään.